Assortiment

  • Inspiratiedag04

Ons nieuws

De eerste inspiratiedag van Smedes succesvol verlopen

Smedes Fine Food organiseerde op maandag 3 oktober haar eerste Inspiratiedag voor visspecialisten in de eigen kookstudio: de Smaak Smederij van 10.00 tot 18.00 uur. Thema van de dag is ‘de kracht van ambacht’. De sfeer was ontspannen en inspiratievol en er was ruimte voor een echt goed gesprek, iets wat volgens de bezoekers van deze dag nog wel eens ontbreekt op grotere beurzen.

Lees meer

Smedes Inspiratiedag over kracht van ambacht

Smedes Fine Food organiseert op maandag 3 oktober een Inspiratiedag voor visspecialisten. Deze vindt plaats in de eigen kookstudio: de Smaak Smederij. Zowel ambulante specialisten als detaillisten zijn welkom van 10.00 tot 18.00 uur aan de Voltaweg 22 in Bunschoten-Spakenburg. Thema van de dag is ‘de kracht van ambacht’

Lees meer

Visgerechten om door een (houten) ring te halen

Het assortiment Verpakkingen is uitgebreid met Houten bakringen. Deze houten ringen hebben een diameter van 13cm, zijn gevuld met bakpapier en zijn bedrukt met de tekst: 'Uw visspecialist'. Hierin presenteert u uw (oven)gerechten weer eens op een andere manier. Deze ringen zijn gevuld een lust voor het oog.

Lees meer

Wel of geen gratis plastic tas?

Wanneer wel een gratis plastic tas? De rijksoverheid stelt twee duidelijke zaken: 1. wanneer ze etenswaren beschermen tegen vervuiling of besmetting en 2. in situaties waarbij levensmiddelen ongeschikt kunnen raken voor consumptie.

Lees meer

Hoofdsponsor Smedes weer aanwezig tijdens de 12de editie van de Visbeurs

Als hoofdsponsor was Smedes Fine Food weer aanwezig tijdens de 12de editie van de nationale Visbeurs in Spakenburg. Wij zijn trots op ons hoofdsponsorschap! Hiermee ondersteunen wij een groot deel van de visspecialisten en dragen wij sterk bij aan innovatie middels de wedstrijd 'beste visspecialist van Nederland' in de categorie winkel en ambulant. Natuurlijk had ook Smedes Fine Food noviteiten te melden:

Lees meer

Smedes marinades worden Puur!

Smedes marinades worden Puur! Inmiddels zijn de eerste nieuwe recepturen al uitgeleverd binnen de vishandel. Heeft u naar aanleiding van ons nieuwsbericht vragen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer

Nu ook vitrinemateriaal

Smedes breidt haar assortiment uit met vitrinemateriaal. Vanaf nu kunt u ook voor vitrinebakken en -schalen, toebehoren/accessoires en (groen) decoratiemateriaal bij ons terecht. 

Lees meer
Video

DEMOKOK WILLEM IN ACTIE

Smedes ondersteunt u ook bij proeverijen en demonstraties op locatie. ‘Onze’ demokok Willem of één van zijn collega’s speelt daarin een hoofdrol. Een bijrol is weggelegd voor het demomeubel waarmee u zelf meer beleving kunt creëren in uw zaak of op uw standplaats.

Video

Video

nl
920