Visstok.jpg

Visstok: nieuwe snack

Voor klanten met hartige trek heeft Smedes een nieuw gerecht ontwikkeld: de visstok. Dit is een stokbroodje met Oosterse groentenmix, kibbeling en een laagje mozzarella. PiriPiri saus geeft een fijn smaakaccent.

Lees meer...
Webupdatejan22.jpg

Mac & Cheese maar dan rijker

'Macaroni met kaas', ook bekend als Mac & Cheese, is vooral in Amerika en Engeland populair. Het oven-pastagerecht wordt traditioneel bereid door macaroni te mengen met kaassaus en te gratineren met geraspte kaas. Smedes heeft een eigen recept ontwikkeld... net even rijker met zalm en bloemkoolroosjes!

Lees meer...
Webupdatedec21.jpg

Zalmkrans: gerecht voor kerst

Het is altijd aantrekkelijk om in december nieuwe gerechten te introduceren als visspecialist, maar deze moeten wel snel te maken zijn. Smedes heeft met het oog hierop een zalmkrans met aioli ontwikkeld.

Lees meer...
Webupdateokt21.jpg

Havercrackers creatief en hip

Producten met haver worden steeds populairder, zeker bij uw klanten die bewust eten. Smedes heeft daarom haar assortiment uitgebreid met havercrackers van OnOats. 
 

Lees meer...
FishChipspapier.jpg

Vetdicht papier voor Fish & Chips

Het aantal visspecialisten dat Fish & Chips aanbiedt, groeit nog steeds. Daarom introduceerde Smedes enkele jaren geleden de bekende fish & chips boxen. Daar is nu een product aan toegevoegd: vetdicht papier. Deze vellen van 30 x 30 cm hebben de look van een Engelse krant en zijn verkrijgbaar per 300 stuks. Ze zijn ideaal voor het creatief verpakken van gebakken vis en friet, maar ook geschikt als accent op een bord of plank.
 

Lees meer...
WebupdateSep21.jpg

Duurzaam verpakken: ontdek de kracht van kraft

Steeds meer consumenten vermijden kunststof verpakkingen. Als visspecialist kun je inspelen op deze wens. Met duurzame verpakkingen van kraftpapier en karton. Smedes Fine Food heeft een nieuwe lijn kraftverpakkingen ontwikkeld. Deze zijn voorzien van een hippe vormgeving die aansluit bij de groeiende voorkeur van consumenten voor eerlijke voeding. Het thema LOVE PURE FOOD geeft de diverse verpakkingen één uitstraling en vertelt precies waar jij als visspecialist voor staat: pure voeding en een voorliefde voor natuurlijke producten. 

Lees meer...
WebupdateAug21.jpg

Nieuw zomers recept: tonijn-wortelwrap

Wraps zijn bij veel visspecialisten een verkoopsucces. Het mooie van wrapgerechten is dat ze eenvoudig en snel te bereiden zijn en er bovendien enorm veel recepten beschikbaar zijn. Op de Smedes Margemaker staan inmiddels 19 verschillende recepten, onder meer met zalm, tonijn, gamba's en makreel. Deze week heeft Smedes nog een variant toegevoegd: de tonijn-wortelwrap.

Lees meer...
WebupdateJun21.jpg

Nieuwe look Smedes (dip)sauzen

Smedes heeft de emmers (dip)sauzen een nieuwe look gegeven. Niet alleen omdat het goed is om af en toe de uitstraling te vernieuwen, óók omdat we een paar functionele aanpassingen hebben gedaan. Zo is de leesbaarheid van de sausnaam verbeterd en ook voor uw klanten op een paar meter afstand goed te lezen. De komende weken worden steeds meer sauzen in de nieuwe emmers geleverd. 

Lees meer...
WebupdateJun21.jpg

Gratis trolley bij Smedes Visbakmeel

Leuke zomeractie van Smedes: Bij aanschaf van 25 zakken Smedes Visbakmeel à 12,5 kg ontvangt u een Smedes travel case. Handig nu we weer wat meer kunnen reizen!

Lees meer...
WebupdateAMei21.jpg

Mooi zomers recept: croque uit Beieren

Een mooi zomers artikel met slechts vijf ingrediënten, dat is de Beierse croque met als basis kabeljauwfilet.

Lees meer...
WebupdateApr21kl

Nieuwe vensterdoos voor bakjes en sleetjes

Smedes heeft een nieuwe vensterdoos ontwikkeld met het oog op de verkoop van barbecue tapas. In de luxe ecolook vensterdoos is plek voor 4 tapas schaaltjes of 2 tortilla sleetjes. Een feestje om mee te geven!

Lees meer...
WebupdateMrt21.jpg

Woensdag wordt Gebakken Vis Dag

Woensdag Gebakken Vis Dag in uw winkel of op uw standplaats? Geef het extra accent met het Smedes promopakket!

Lees meer...
WebupdateFeb21.jpg

Recept past bij huidige trend

Zalm, prei, krieltjes en roomkaas, met deze vier basisingrediënten heeft Smedes een ready-to-eat gerecht samengesteld dat perfect aansluit bij de huidige trends. Meer vis, meer groenten en... meer gemak.

Lees meer...
WebupdateJan21.jpg

Kant-en-klare maaltijden verpakken anno 2021

Mede door de sluiting van horeca is het segment kant-en-klare gerechten bij veel ­visspecialisten sterk gegroeid in 2020. Verpak uw maaltijden efficiënt met een topseal­folie! Dat kan eenvoudig door gerechten te sealen met een topsealmachine voor de C-Pet maaltijdschalen van Smedes. Deze zijn er in 1-, 2- en 3-vaks uitvoering.

Lees meer...
WebupdateDEC20.jpg

Mooi verpakt, maximaal effect

Schaaltjes, bakjes, trays... Smedes heeft een uitgebreide collectie materialen die verpakken én mooi presenteren combineren. Bestel ­tijdig uw voorraad, want nu de horeca massaal maaltijden bezorgt, is de vraag zeer groot en krijgen wij producten trager uitgeleverd.

Lees meer...
WebupdateNov20kl.jpg

Nieuw bij Smedes: smaaksensaties va Bresc

Voor de visspecialist die een stap verder wil gaan in smaak heeft Smedes goed nieuws: we presenteren nu ook de sauzen, marinades, spreads en dips van Bresc. Dit is een Nederlandse specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten. 

Lees meer...
WebupdateOkt20.jpg

Kibbeling bevat minder vet dan boterham met kaas en boter

Het zou een quizvraag kunnen zijn: Wat bevat meer vet, een bruine boterham met boter en kaas van 100 gram of een portie warmgebakken kibbeling van 100 gram? Het antwoord zal u misschien verbazen: het broodje kaas bevat vier keer zoveel vet als een portie kibbeling. Smedes liet dit onderzoeken door een laboratorium. 

Lees meer...
WebupdateSep20.jpg

Online bestellen met Bestelportal

Klanten van Smedes Fine Food kunnen met het online Smedes Bestelportal 24/7 producten bestellen. Het mooie is dat de eigen profielpagina naast de bestelfunctie ook veel informatie uit het verleden bevat.

Lees meer...
WebupdateJuni20.jpg

Ontdek de kracht van verpakkingen

Waarschijnlijk heeft u het al gemerkt: consumenten gaan meer voor gemak, zeker in de vakantie van 2020. Een salade hier, een lunchgerecht daar, veel visspecialisten scoren met ready to eat of ready to cook producten. 

Lees meer...
WebupdateAug20.jpg

Meer dan 250 makkelijke recepten

De Smedes Margemaker, dé receptenbase met calculatietool, telt inmiddels meer dan 250 recepten. Die zijn allemaal gericht op het snel en eenvoudig bereiden door de visspecialist. 

Lees meer...
WebupdateJun20.jpg

Vakantieseizoen biedt visspecialist kansen

5 miljoen Nederlanders slaan de zomer­vakantie over en blijven thuis. Daarnaast blijven veel vakantiegangers een jaartje in eigen land. Dit biedt de visspecialist kansen. Zo is de verwachting dat veel mensen thuis een vakantiegevoel willen creëren, bijvoorbeeld door vaker en uitgebreider te barbecuen.

Lees meer...
WebupdateMei20kl

Nieuw verpakkingsconcept: Haringparty Thuis

Er gaat een streep door de haringparty’s dit jaar, maar gelukkig heeft Smedes een verpakkingsconcept ontwikkeld: Haringparty Thuis! 

Lees meer...
NieuwsCorona210-210-1.jpg

Smedes corona ready pakket

De coronacrisis is ingrijpend, ook voor jou als visspecialist. De overheid geeft richtlijnen om de veiligheid van je klanten en collega’s te waarborgen. Met het Smedes corona ready pakket heb je alle benodigdheden in één keer in huis. Het bevat:

Lees meer...
WebupdateMrt20.jpg

Bijzonder: Visstokken met kibbeling

Speciaal voor de verkoop rond lunchtijd heeft Smedes een nieuwe gerecht ontwikkeld: Visstokken. De basis is een stokbrood en deze wordt belegd met onder meer kibbeling, Oosterse groentenmix en piri piri saus. Het recept met bereidingswijze en kostprijscalculatie vindt u op de Smedes MargeMaker.

Lees meer...
WebupdateFeb20.jpg

Zeezout, peper- en viskruidenmolens met uw eigen logo

Hoe blijft uw naam zichtbaar in de keuken, thuis bij uw klanten?  Met zeezout-, peper- en kruidenmolens! Ze zijn per 72 stuks te bestellen. Deze molens zijn zeer geschikt als relatiegeschenk, maar u kunt ze natuurlijk ook verkopen. De zeezout- en viskruidenmolen bevatten 100 gram, de pepermolen 50 gram.

Lees meer...
WebupdateJan20kl

Smedes Thuis, ook op uw toonbank?

Smedes gaat de uitstraling van haar consumentenverpakkingen veranderen. Onder het label Smedes Thuis krijgen de Visbakmeel, Viskruiden en Bakolie voor vis een nieuwe, stoere uitstraling.

Lees meer...
Afhalen.jpg

Nieuwe werkwijze afhalen per 1 januari 2020

Smedes Fine Food gaat het afhaalproces van producten per 1 januari 2020 stroomlijnen.

Lees meer...
WebupdateDec19klkopie

Zalm Wellington, uw margemaker?

Met het oog op de feestdagen introduceert Smedes Fine Food een nieuw recept: zalm Wellington.

Lees meer...
WebupdateNov19kl

Babushka bakjes en cateringschalen

Smedes introduceert Babushka, een flexibel verpakkingssysteem dat bestaat uit drie formaten bakjes met deksel. 

Lees meer...
WebupdateOkt19kl

Foodstreet Smedes: streetfood op Visbeurs 2019

Op de Visbeurs laat Smedes Fine Food u kennismaken met vijf nieuwe streetfood recepten. Makkelijk te bereiden en niet alleen afkomstig uit de Aziatische keuken.

Lees meer...
WebupdateSep19kl.jpg

Pescado Tomatica met roodbaarsfilet

Dat ziet er zomers rood uit: Pescado Tomatica. Roodbaarsfilet, gamba's, cherry tomaatjes en blokjes mango geven dit lichte gerecht kleur!

Lees meer...
WebupdateAug19KL.jpg

Zomers gerecht: Poké Bowl

Experimenteer deze zomer eens met één van onze nieuwe recepten, zoals de hippe Pokebowl.

Lees meer...
WebupdateJuli19kl.jpg

Easy recept Penne Quatro Pesce

Smedes Fine Food heeft een nieuwe reeks van tien Easy recepten ontwikkeld en de bereiding ervan vastgelegd in korte filmpjes.

Lees meer...
WebupdateJuni19kl

Recept: Victoriabaars met mango chutney

Mango is één van de vruchten die het snelst in populariteit groeit. Smedes heeft dit tropische fruit gecombineerd met victoriabaarsfilet.

Lees meer...
WebupdateMei19KL.jpg

Fish & Chips boxen met een oranje tintje

Vis en friet samen in één verpakking: het kan met de Fish & Chips boxen van Smedes. Deze zijn verkrijgbaar in twee maten.

Lees meer...
WebupdateApr19KL.jpg

Pokebowl voor bewuste consument

Het aantal bewuste consumenten neemt toe en dit in alle leeftijdsgroepen. Deze categorie kiest vaker voor vis en groenten en laat vlees en suikerhoudende producten vaker links liggen.

Lees meer...
Naturekonws

Snackverpakking van suikerriet

Smedes heeft Natureko Bio-snackverpakkingen in haar assortiment opgenomen. Het verhaal achter deze ecologische verpakkingen is interessant om met klanten te delen!

Lees meer...
OosterzeZalmNw

Japanse zalm in bamboe ring

De Oosterse smaak wint nog steeds terrein in de Hollandse keuken en terecht. Veel vis, gecombineerd met sauzen uit de Aziatische keuken, mie en groenten zorgen voor heerlijk lichte maaltijden.

Lees meer...
WebupdateJan19KL

Vitrineschalen Casablanca: kleurrijk en praktisch

Smedes heeft haar assortiment vitrineschalen uitgebreid met de Casablanca-lijn. Deze heeft een uitbundige kleurstelling en zorgt ervoor dat uw versproducten in het oog springen bij uw klanten.

Lees meer...
WebupdateSepKL

Nieuw: Saus voor Lobster

Smedes Fine Food heeft een nieuwe saus voor u als visspecialist: Saus voor Lobster. Deze heeft een heerlijke schaaldierensmaak zonder garnituur. De saus vervangt de Smedes saus voor visbereiding.

Lees meer...
WebupdateAugKL

Buckets voor de hele familie

Er zijn van die producten, die móét je gewoon proberen. Zoals deze opvallende buckets van Smedes. Ideaal voor een flinke (gezins)portie fish & chips of kibbeling. Naast de grote bucket (85oz) is er nu ook een kleinere variant (64oz). Die kleine is perfect voor een portie van 500gr. Probeer deze verpakkingen eens! Meer informatie of direct bestellen?  Bel Smedes of stuur een e-mail patrick@smedesfinefood.nl

Lees meer...
ConsumentenlijnKL

Consumentenlijn uitgebreid met sauzen

Thuisvisbakken.nl introduceert na visbakmeel, viskruiden en visbakolie nu ook de bekende vissauzen voor de consument. Er zijn drie populaire smaken verkrijgbaar: ravigotte-,  cocktail- en knoflooksaus. Meer informatie of direct bestellen?  Bel Smedes of stuur een e-mail patrick@smedesfinefood.nl

Lees meer...
WebupdateJul

Zomerse recepten voor extra omzet

Zin in wat extra omzet deze zomer? Smedes helpt je verder met nieuwe, makkelijk te maken  recepten voor oven en barbecue: 
-    Smokey BBQ en Mango chutney met kabeljauw
-    Teriyaki roodbaars met aardappel wedges

Lees meer...
slide_stickers

Nieuwe serie van 5 etiketten

Smedes introduceert een nieuwe serie van vijf etiketten. Opvallende stickers die van een neutrale ­verpakking úw verpakking maken. Welke past bij úw ­verhaal? Bestel ze nu en kies uit: Dagaanbieding, Weekaanbieding, Uit eigen keuken, Nieuw en Onze BBQ Specialiteit.

Lees meer...
banner-Smedes-home

De kansen van glutenvrij

Het aantal consumenten dat bewust kiest voor producten zonder gluten groeit. Naast mensen die om medische redenen glutenvrij eten (tegen de 200.000 Nederlanders), willen veel mensen wat vaker Glutenvrij eten. Daarom heeft Smedes haar Visbakmeel Glutenvrij nu ook in een grotere 5kg verpakking beschikbaar.

Lees meer...
920