Met soep uit eigen keuken hebben visspecialisten een flexibele en makkelijke omzettroef in handen. De bereiding is eenvoudig, ook die van van deze kreeften-currysoep met doperwten en gamba.
Ingrediënten
- 4000 ml Water
- 1000 gram Gamba gepeld 16/2
- 1000 gram Doperwten (diepvries)
- 5 stuk Bosui (bosje)
- 800 gram Knorr Prof. Thaise rode currysoep
- 3000 gram Smedes Saus voor lobster
- 750 gram van Bresc Mango en habanero salsa
Voor de verpakking
- Soepbekers 565cc + zwarte deksel
- Etiketten POA ‘Proef ons ambacht’
Bereidingswijze
- Breng het water aan de kook
- Meng de saus voor lobster, de Thaise rode currysoep en de doperwten erdoor en laat dit voor ca. 8 minuten zachtjes koken
- Pureer vervolgens met een staafmixer tot een gladde soep
- nijd de gamba’s door de helft, en snijd de bosui fijn
- Zet de soepbekers klaar, twee in elkaar. Verdeel de rauwe gamba’s in de bekers en vul de bosui en de mango salsa
- Giet vervolgens de kokende soep direct uit de pan/ketel in de dubbele beker tot aan de rand
- lik de deksel op de beker van achter naar voor
- Draai de bekers om en verwijder de dubbele beker (door ze te draaien worden ze van binnen gepasteuriseerd)
Consumentenbereiding
Warm de soep in een pannetje, de soep mag niet koken