Haal meer 'Uit eigen keuken' met een Easy Chef Sessie

 

U wilt meer kant en klaar gerechten aanbieden, maar weet niet hoe u die in eigen keuken makkelijk en snel produceert? Of u heeft al een mooi assortiment maar zoekt nieuwe inspiratie en verdieping van uw kooktechniek?

Boek een Easy Chef Sessie bij Smedes! Ook als u een nieuwe zaak begint en wilt sparren over uw assortiment en vitrine.

Onze Easy Chef Klaas bezoekt een dagdeel uw zaak en gaat direct aan de slag. Samen met deze ervaren chef-kok bereidt u diverse gerechten die zo de vitrine in kunnen. Terloops gaat u het gesprek aan over uw vitrine en assortiment. De Easy Chef Sessies zijn op donderdagmorgen bij u op locatie, u kunt de (nieuwe) gerechten dus direct testen op de drukke vrijdag en zaterdag.

Een Easy Chef Sessie op donderdagmorgen bij u op locatie kost 195 euro. Is uw bedrijf verder dan 50 kilometer van Arnhem verwijderd, dan betaalt u een kilometertoeslag van 0,25 euro per kilometer.

o

Smederij Chef Sessies
Viermaal per jaar organiseert Smedes op maandagmiddag een Smederij Chef Sessies. Onze Easy Chef bereidt dan in onze kookstudio Smedes Smederij drie nieuwe gerechten met verse vis. U vindt de data op www.smedessmederij.nl. Deelname is voor klanten van Smedes gratis, maar let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Gambaseafood.jpg
Arnhem
PeterHoek.jpg
Rijnsburg
JanHopman.jpg
Bunschoten
TerenceZahn.jpg
Cadzand-Bad
Visserie2.jpg
Kamperland
VitoMilone.jpg
Laren
RamondeWitte.jpg
Westkapelle
MarkvanReenenS
Oosterhout
PeterTol2kl
Amsterdam
Michel
Gorinchem
VisenMeer.jpg
Poppel (B)

Meer informatie over de Easy Chef Sessies?

1409