PeterHoekGroot.jpg

"Gewoon een leuke gozer"

 

Easy Chef Klaas bij ambulante visspecialist Peter Hoek uit Rijnsburg
Tot 15 maanden geleden had Peter Hoek van Hoeks Vishandel een winkel in Alblasserdam én een flink aantal standplaatsen in de regio Alblasserwaard. “Groot-Ammers, Oud-Alblas, Streefkerk, Langerak, Nieuwpoort”, somt hij een aantal dorpen in het Groene Hart van Holland op. Omdat het allemaal wel erg druk werd deed hij de viswinkel over aan zijn compagnon en koos Peter zelf voor de ambulante kant. En van die beslissing heeft hij bepaald geen spijt. “Het was een heel goede keuze.”


De Rijnsburger kocht al snel een nieuwe verkoopwagen, één die zo’n 2,5 meter langer is. De instap is comfortabeler, er is meer werk- en loopruimte en natuurlijk hebben we meer plek in de vitrine. Om die goed te vullen nam Peter contact op met Easy Chef Klaas van Smedes. “Weet je, ik ben een visboer van de oude stempel, maar de consument verandert snel en je moet meegaan met je tijd. Dan heb je iemand nodig die tekst en uitleg geeft. Hoe maak je het, met welke ingrediënten, hoeveel tijd gaat erin zitten?” Tijdens een Easy Chef sessie ging Klaas met zowel Peter als zijn jonge medewerkster aan de slag en bereidde onder meer een visloempia en enkele ovengerechten. “Die loempia’s waren weg voor we het wisten. De ene dag verkochten we er 10, de dag erop 15. Mensen vinden het hartstikke leuk als je iets nieuws hebt.”

Een Easy Chef sessie met Smedes is wat betreft Peter dan ook van harte aanbevolen. “Klaas is een leuke gozer, hij werkt netjes en legt alles goed uit. Hij kwam voor ons precies op het goede moment. Mijn medewerkster pakt het ook goed op allemaal, dat is echt fijn. Mede daardoor vind ik mijn werk nog steeds ontzettend leuk.” Misschien later dit jaar een tweede Easy Chef sessie? Peter: “Ja, want het is belangrijk om steeds weer wat nieuws te hebben. Maar nu niet, eerst is het haringseizoen en dan vakantie.”
 

Easy Chef op lokatie
  • Easy Chef Klaas een dagdeel in uw zaak
  • Samen aan de slag met diverse gerechten
  • Resultaat kan zo de vitrine in
  • Sparren over vitrine en assortiment

Meer informatie over de Easy Chef Sessies?

1595