Hopman.jpg

"Rational ontdekken"

 

Easy Chef Klaas bij Vishandel Hopman in Bunschoten

“Breder, groter en moderner”, zo omschrijft visspecialist Jan Hopman de nieuwe verkoopwagen die hij eerder dit jaar in gebruik nam. Zo is in de zijwand een Rational steamer geplaatst, een apparaat waar Hopman toekomst in ziet. “Toen Kees en Erik van Smedes naar de nieuwe wagen kwamen kijken, vertelde ik nog weinig van de Rational te weten.” “Dan komt Klaas je op gang helpen met een Easy Chef sessie”, was hun reactie. Dat werden niet één maar twee sessies.

De eerste sessie was in de ‘visschuur’ bij Hopman in Bunschoten, de tweede op locatie in Laren, in ’t Gooi. “We staan hier van dinsdag tot en met zaterdag op een vaste standplaats.” Tijdens de eerste sessie hielp Easy Chef Klaas de visspecialist op gang in het werken met de Rational. “A la minute maaltijden in de wagen maken is in hun situatie niet praktisch”, vertelt de Easy Chef, “maar als je de ingrediënten klaar legt in de koeling, kan je ze wel vers maken.” Tijdens de tweede sessie, op de standplaats in Laren is dat in praktijk gebracht.

Inmiddels heeft Jan Hopman flinke stappen gezet in het gebruik van de steamer, hoewel hij weet dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. “We hadden altijd al wel wat klant-en-klaar, maar dat was bijvoorbeeld een pangasiusfilet met marinade erover. Nu koken we meer. Een paar voorbeelden? Lasagne met tonijn, pasta penne, pokebowls, sushi, quiches courgettehapjes en niet te vergeten paëlla. Klaas zei destijds: doe niet te veel tegelijk, maar stap voor stap. Want eerlijk is eerlijk: je bent er wel drukker mee.”

De klanten van Vishandel Hopman zijn er blij mee. “We hebben hier veel liefhebbers van haring en kibbeling, maar nu ze veel nieuwe spullen zien vinden ze dat ook leuk. Er zit echt toekomstmuziek in. De sessies waren wat mij betreft top, Klaas heeft me echt op weg geholpen.”
 

Easy Chef op lokatie
  • Easy Chef Klaas een dagdeel in uw zaak
  • Samen aan de slag met diverse gerechten
  • Resultaat kan zo de vitrine in
  • Sparren over vitrine en assortiment

Meer informatie over de Easy Chef Sessies?

1578