HaroldVanBakel.jpg

"Het liep als een tierelier"

 

Easy Chef Klaas bij visspecialist Harold van Bakel in Oss

“Ik heb een mooie, kleine winkel van 67 m2”, vertelt Harold van Bakel van Visspeciaalzaak Van Bakel in het Brabantse Oss. "Mijn visie is: de hoogste kwaliteit wint altijd. Daarom waren we bijvoorbeeld als 7e viswinkel in Nederland MSC-gecertificeerd.” 

Recent kreeg Harold Smedes Easy Chef Klaas een dagdeel over de vloer. “Ik ben geen kok van komaf en heb input van buiten nodig.  Ik had al vaker zo’n sessie willen doen en kreeg nu behoefte aan inspiratie. Daarom heb ik Klaas gebeld voor een sessie. Dat is goed bevallen. Hij keek eerst goed naar de zaak en de ondernemer. Vervolgens is hij met mij en mijn eerste medewerker aan de slag gegaan. Ik zeg altijd: als iemand met acht ideeën komt, moeten er twee goed zijn. Dat was bij Klaas anders, hij komt alleen met ideeën waar je wat aan hebt. Klaas is iedere minuut waard.”

Easy Chef Klaas ontwikkelde een aantal recepten met Van Bakel, waarbij het vertrekpunt flexibiliteit en variatie is. “Heel simpel”, zegt Harold van Bakel. “op een schaaltje leg je onderin de koolhydraten, bijvoorbeeld penne. Daarop de groente en bovenop de vis. Het mooie is, met die vis kun je variëren, de ene keer zalm, de week erop schol of makreel. Zo heb je iedere week iets nieuws. Klaas zegt steeds: leg het er maar gewoon op.” Ondernemend als Van Bakel is, heeft hij een recept van Klaas meteen het eerste weekend na de sessie in de reclame gedaan. Met succes. “Het liep als een tierelier.”

Easy Chef op locatie
  • Easy Chef Klaas een dagdeel in uw zaak
  • Samen aan de slag met diverse gerechten
  • Resultaat kan zo de vitrine in
  • Sparren over vitrine en assortiment

Meer informatie over de Easy Chef Sessies?

1539