Vismeester.jpg

“Een stapje hoger”

 

Easy Chef Klaas bij Vismeester Frank in Zeist

In februari 2021 openden Frank en Linda Koelewijn hun vernieuwde viswinkel aan de Voorheuvel in hartje Zeist. “En bij die vernieuwing wilden we ook omschakelen naar een ander type klant. We hebben nu 25 jaar deze zaak in Zeist en veel klanten zijn ouder dan wijzelf. Hun kinderen, de dertigers, willen we trekken met hippere gerechten. Deze groep is minder prijsbewust dan hun ouders, maar ook kritisch. Ze willen geen velletje, geen graatje en het moet kant-en-klaar zijn”, vertelt Frank.

Samen met Easy Chef Klaas bereidden Frank en Linda vijf verschillende gerechten. Een voorgerecht bijvoorbeeld (amuse van gratin en gamba), maar ook kant en klare hoofdgerechten. “De Indiase bloemkool met zalm ziet er fantastisch uit en smaakt geweldig. Die kun je ook met bijvoorbeeld zeebaars en roodbaars maken.” Ook de gebakken dorade met vergeten groenten sluit aan bij een jonger publiek. “De zalmkrans hebben we gemaakt en die was direct een succes. We hadden er eentje voor onszelf bewaard, we kregen visite, maar zelfs die is verkocht.”

Of de Easy Chef sessie het doel – een jonger publiek trekken – heeft bereikt? “Jazeker, het werkt, we hebben goede stappen gemaakt. Er komen nu meer jonge stelletjes. Van Klaas hebben we veel geleerd. Omdat de sessie bij ons in de winkel was, hebben we met onze eigen apparaten gewerkt. Van de Rational weten we nu veel meer. En Klaas heeft allerlei handigheidjes, je leert veel van hem. Wat mij betreft is hij een driesterren kok, ik kan het iedereen aanraden. Volgend jaar moet hij weer komen, dan kunnen wij ook weer een stapje hoger.”
 

Easy Chef op lokatie
  • Easy Chef Klaas een dagdeel in uw zaak
  • Samen aan de slag met diverse gerechten
  • Resultaat kan zo de vitrine in
  • Sparren over vitrine en assortiment

Meer informatie over de Easy Chef Sessies?

1595