Visenmeerxl.jpg

"Easy Chef Klaas snapt het"

 

Easy Chef Klaas bij Vis en meer in Poppel (B)

In het Belgische Poppel is het sinds corona razend druk bij Visspeciaalzaak Vis en Meer & traiteur Mark Verkennis. “Toen de horeca sloot, werd het ineens een heel stuk drukker voor ons”, vertelt Mark Verkennis. “De Nederlandse grens ging op slot, pal voor onze neus. Voor Nederlandse klanten hebben we daarom een pick-up point gemaakt waar ze hun bestellingen konden ophalen. We hebben het grootste assortiment verse vis- en traiteurgerechten in deze regio, een scala aan schaal- en schelpdieren en ambachtelijk gerookte vissoorten, veel visschotels, sushi en kant-en-klare maaltijden. Vrijwel alles maken we zelf. We leveren verder aan Delhaize, slagers, andere speciaalzaken en collega vishandels. De formule? Hoge kwaliteit, een eerlijke prijs, veel klantvriendelijkheid en een heel goed team. Sinds januari zitten we op dertig meter vitrine en die hebben we beslist nodig.”

Visloempia

Onlangs heeft Verkennis chef Klaas van Smedes op bezoek gehad voor een ‘Easy Chef’-sessie. Dat was geweldig, zegt Verkennis: “Een gemiddelde kok werkt anders dan een kok bij een viszaak. Klaas snapt dat precies. Hij is zo enthousiast en de samenwerking met Smedes is leuk. Ik ben ook al eens in hun kookstudio geweest, een aanrader. We gebruiken hun marinades, olie en visbakmeel. De visloempia, een recept van Smedes, is een hardloper. Verder komen ze regelmatig met nieuwe ideeën en dat inspireert ons.” Het resultaat mag er wezen; het bedrijf groeit al veertien jaar jaarlijks met twintig procent. Er was zelfs een tweede winkel, maar daar is Verkennis van teruggekomen. “Liever stabiliseren we ons succes en gaan we meer andere winkels bevoorraden.” 

Bron: Vismagazine

Easy Chef op locatie
  • Easy Chef Klaas een dagdeel in uw zaak
  • Samen aan de slag met diverse gerechten
  • Resultaat kan zo de vitrine in
  • Sparren over vitrine en assortiment

Meer informatie over de Easy Chef Sessies?

1537