PeterTol

"Die meiden zijn traiteurs"

 

Easy Chef Klaas bij Volendammer Viswinkel Peter Tol in Amsterdam

 

“Die meiden zijn traiteurs geworden”, vertelt visspecialist Peter Tol met bewondering over de dames in zijn zaak. Ze maken de mooiste gerechten en -  zegt Peter - “ook de presentatie hebben ze echt in hun vingers”.  De visspecialist is gevestigd in een winkelpassage aan de Oostelijke Handelskade in de hoofdstad. Door de sluiting van de horeca is het enorm druk in de zaak. 

 

Ondanks dat zijn team al tot veel in staat is qua gerechten, boekte Peter een Easy Chef Sessie bij Smedes. “Je wilt een keer andere ideeën, bijvoorbeeld voor de kerst. De inspiratie van een derde persoon is altijd waardevol. Het is wat mij betreft een aanrader, ook voor andere visspecialisten. In grote lijnen gaat het steeds meer om traiteurswerk in onze winkels. Dan is het handig om een keer een kok in de zaak te hebben.” 

 

Klaas maakte diverse gerechten met hulp van één van de medewerksters, sparde over de opbouw van gerechten en stelde diverse Rational-programma’s in. “Leuk om bij zo’n enthousiaste ondernemer op bezoek te gaan”, aldus Klaas. “Zodra het weer kan wil Peter met bevriende ondernemers een sessie in de Smedes Smederij kookstudio volgen. Gewoon om een keer lekker met elkaar aan de gang te gaan.”

 

Easy Chef Sessie op locatie
  • Easy Chef Klaas een dagdeel in uw zaak
  • Samen aan de slag met diverse gerechten
  • Resultaat kan zo de vitrine in
  • Sparren over vitrine en assortiment

Meer informatie over de Easy Chef Sessies?

1540