MarkvanReenen

"Ben er blij mee"

 

Easy Chef Klaas bij Visspeciaalzaak Van Reenen in Oosterhout
 
“Bij een nieuwe winkel horen nieuwe producten”, vertelt Mark van Reenen van de gelijknamige visspeciaalzaak in Oosterhout. “Dus toen we verhuisden naar het nieuwe pand is Klaas op een maandagmiddag bij ons geweest. We hebben diverse gerechten gemaakt in ovenschaaltjes, houten ringen en houten bakjes. Een paar weken later deden we ze in de aanbieding en dat is heel positief ontvangen door klanten.”

Het leek maar een kleine stap, van Arkendonk 46 naar 47, maar de nieuwe winkel is anderhalf keer zo groot als de oude. “Ik werkte al als kleine jongen in de winkel van mijn vader en moeder”, zegt Mark van Reenen. In 2002 kwam hij echt in de zaak. Deze is gelegen in winkelcentrum Arendonk-Dommelbergen, aan de noordkant van het Brabantse Oosterhout.

“Je denkt dus dat je zelf voldoende kennis hebt, maar het is altijd goed om er eens iemand bij te halen. Ik heb de toonbankpresentatie samen met Erik van Smedes gemaakt, bij Smedes in Bunschoten. Daarna kwam Klaas voor de Easy Chef sessie naar Oosterhout.” Marks conclusie na die sessie? “Het is echt goed er iemand anders bij te halen en Klaas heeft er verstand van. Ik ben er blij mee!”
 

Easy Chef Sessie op locatie
  • Easy Chef Klaas een dagdeel in uw zaak
  • Samen aan de slag met diverse gerechten
  • Resultaat kan zo de vitrine in
  • Sparren over vitrine en assortiment

Meer informatie over de Easy Chef Sessies?

1542