Assortiment

  • allergenen

Allergeneninformatie online beschikbaar

In de productspecificatie van een artikel vindt u product- en verpakkingsinformatie, maar ook meer informatie over allergenen, voedingswaarden en ingrediënten. Mensen met een allergie voor bepaalde producten kunnen hierover vragen aan u stellen. Het is dan fijn om als (vis)specialist op de hoogte te zijn van de allergenen die in uw producten/gerechten kunnen voorkomen.

Actuele online productcatalogus
Op onze online productcatalogus zijn de voorraadartikelen zichtbaar met een download naar een actuele productspecificatie.

Partner PS in Foodservice
Kunt u een artikel niet vinden op onze website, maar is het wel door ons geleverd? Dan is dit artikel geen voorraadartikel, maar een bestelartikel. Voor deze bestel- en randartikelen verwijzen wij u naar de website van onze partner www.psinfoodservice.nl (zoeken in foodbook).

PS in Foodservice heeft de grootste foodservice database in Nederland met ruim 2000 merken, waar u een gratis account kunt aanmaken voor het vinden van de benodigde informatie.

Heeft u na het lezen van de productspecificatie nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via kwaliteit@smedesfinefood.nl. We helpen u graag met een eerlijk en veilig antwoord.

Video

17 SCHOLROLLADE

nl
533