Met een proeverij bij uw winkel of standplaats trekt u gegarandeerd nieuwsgierige (nieuwe) klanten of geeft u een bepaald product een verkoopimpuls. Smedes ondersteunt u met zowel materialen als de bereiding ervan. Zorgt u voor de verse vis, doen wij de rest!
Hoe pakt u een proeverij op locatie aan?
Wij hebben alvast een aantal artikelen geselecteerd om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Simpel, alleen even aanschaffen:
- Opvallend demomeubel met ontwerp: proef ons ambacht! voor maar €250,-
- Inductie kookplaat
- Soepketel bain marie, 8 liter, wokpan, grillpan etc.
- Puntzakhouders en nog veel meer
Hoe werkt het?
Smedes heeft meerdere demokoks in het team, één hiervan staat ter beschikking als het gaat om proeverijen op locatie. Demokok Willem is expert op BBQ gebied, maar demonstreert met evenveel gemak gebakken vis, gemaksproducten, vissoep en kant-en-klaar gerechten.
Kosten voor een proeverij op locatie:
- Proeverij van drie uur + 1 uur voorbereiden/opruimen op ma- t/m vrij-:
€125,- incl. reiskosten bij 100km heen en terug, hierna rekenen we een vergoeding van € 0,25 per km
- Proeverij van vijf uur + 1 uur voorbereiding/opruimen op zaterdag:
€187,50 incl. reiskosten bij 100km heen en terug, hierna rekenen we een vergoeding van € 0,25 per km
- U heeft succes tijdens de proeverij en u heeft het idee dat er meer uit te halen is? In overleg draait hij door, u betaalt €31,25 per uur extra
Verder stellen wij aan de proeverijen een aantal voorwaarden:
- Er is sprake van een gezamenlijk commercieel belang. De demo's lopen vaak mee met thema's/aanbiedingen uit de Smaakfolder.
- We maken een uitzondering voor: jubilea, openingen en voor kennismaking met startende ondernemers. Dit alles in goed overleg.
- We kunnen niets beloven, de agenda moet het toe laten. Zo weet u als geen ander dat er verkooppieken in het jaar zijn.
Op een afgesproken datum komt een Smedes medewerker bij u op locatie. Voorafgaand zal er duidelijk contact zijn om 'uw feestje op locatie' zo goed mogelijk voor te bereiden. Éen uur voor de start van de proeverij zet Smedes alles klaar. Vervolgens start de proeverij om 11:00 tot 14:00 uur. In dit tijdsbestek halen we alles uit de kast om het voor de consument zo lekker & gezellig mogelijk te maken. We laten zien, ruiken en proeven, kortom: beleving én extra omzet.
o