Hoe pakt u een proeverij op locatie aan?
Smedes denkt graag met u mee. Als u vragen heeft of over dit onderwerp dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Wij hebben alvast een aantal artikelen geselecteerd om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Simpel, alleen even aanschaffen:
- Opvallend demomeubel met ontwerp: proef ons ambacht! voor maar €250,-
- Inductie kookplaat
- Soepketel bain marie, 8 liter, wokpan, grillpan etc.
- Puntzakhouders en nog veel meer
Hoe werkt het?
Natuurlijk bent u met een duwtje in de rug geholpen en kunt u, zelfstandig, met uw team een proeverij organiseren. Toch hulp nodig? Smedes helpt u graag op weg.
Smedes heeft meerdere demokoks in het team, één hiervan staat u ter beschikking als het gaat om proeverijen op locatie. Onze demokok Willem is expert op BBQ gebied, maar ook het demonstreren van gebakken vis, gemaksproducten en kant-en-klaar gerechten zijn hem zeker toevertrouwd.
Kosten voor een proeverij op locatie:
- Proeverij van drie uur + 1 uur voorbereiden/opruimen op ma- t/m vrij-:
€125,- incl. reiskosten bij 100km heen en terug, hierna rekenen we een vergoeding van € 0,25 per km - Proeverij van vijf uur + 1 uur voorbereiding/opruimen op zaterdag:
€187,50 incl. reiskosten bij 100km heen en terug, hierna rekenen we een vergoeding van € 0,25 per km - U heeft succes tijdens de proeverij en u heeft het idee dat er meer uit te halen is?
In overleg draait hij door, u betaalt €31,25 per uur extra
Verder stellen wij aan de proeverijen een aantal voorwaarden:
- Er is sprake van een gezamenlijk commercieel belang. De demo's lopen vaak mee met thema's/aanbiedingen uit de Smaakfolder.
- We maken een uitzondering voor: jubilea, openingen en voor kennismaking met startende ondernemers. Dit alles in goed overleg.
- We kunnen niets beloven, de agenda moet het toe laten. Zo weet u als geen ander dat er verkooppieken in het jaar zijn.
Op een afgesproken datum komt een Smedes medewerker bij u op locatie. Voorafgaand zal er duidelijk contact zijn om 'uw feestje op locatie' zo goed mogelijk voor te bereiden. Éen uur voor de start van de proeverij zet Smedes alles klaar. Vervolgens start de proeverij om 11:00 tot 14:00 uur. In dit tijdsbestek halen we alles uit de kast om het voor de consument zo lekker & gezellig mogelijk te maken. We laten zien, ruiken en proeven, kortom: beleving én extra omzet.
Uw taak?
- Enthousiasmeren van uw verkoopteam
- Aandacht trekken in uw omgeving (persbericht, foldertje, social media etc.)
- Voldoende verse vis & eventuele andere benodigde ingrediënten
- Passende aanbieding in uw vitrine
Huiskok Klaas een dag mee laten werken? Receptontwikkeling, klankbord, verkoopteam versterken, frisse blik brengen ten aanzien van uw vitrinepresentatie, assortimentsinvulling. Je kan hem voor een dagdeel boeken, tarief 160 euro, incl. 100 km vrij, daarna €0,25 per km