VANVIS.jpg

Visspeciaalzaak VAN VIS | Nuenen

 

Stan van Lieshout: Geen normale opstart

“Ik ben in een gekke periode geopend”, vertelt Stan van Lieshout over de opening van zijn visspeciaalzaak VAN VIS op 10 november 2020. “Al snel begon de lockdown, we kregen in die eerste tijd ook Sint, toen een rustige week en vervolgens kerst en de jaarwisseling. Geen normale opstart natuurlijk, maar ik kreeg wel meteen de kans om mezelf te laten zien.” Voor hij zijn eigen winkel begon, werkte Stan ambulant in de vis.

“Geen doorsnee winkel, onze inrichting maakt het uniek”, vertelt de ondernemer in Nuenen, gelegen tussen Eindhoven en Helmond. “En de vitrine is daar ook een onderdeel van.” Voor het inrichten van zijn toonbank begon hij bij Smedes, met een adviessessie over zowel de indeling als de vitrinematerialen. “Ik had al wat in mijn hoofd. We hebben alle mogelijkheden bekeken en uitgezocht wat ik nodig had. Zodra de vitrine geleverd was, is Erik naar de winkel gekomen.” Stan koos voor zwarte bakken met als accent blauwe schalen. “Mijn logo is zwart, wit, grijs en die blauwe kleur. Dat paste perfect.”

Inmiddels komt er steeds meer loop in de winkel en zijn de reacties van klanten uitsluitend positief. Het vitrineadvies van Smedes? “Daar ben ik zeer tevreden over. Ik kan het iedereen aanbevelen, bel Smedes. Maar doe het pas op het moment dat je zekerheid hebt over je zaak. Zorg eerst dat je alles rond hebt, de vitrine komt daarna goed.”
 

Vitrineadvies
  • Workshop bij Smedes
  • Inrichting
  • Styling
  • Decoratie
  • Selectie materialen

Meer informatie over vitrine-inrichting?

1545