BHKoelewijn2.jpg

Visspeciaalzaak Koelewijn | Waddinxveen

 

Visspecialist Bert-Henk Koelewijn: Middagje passen en meten

“De hele binnenkant hebben we eruit gehaald, alleen de buitenkant bleef staan”, vertelt visspecialist Bert-Henk Koelewijn. In december 2020 plande hij een grondige verbouwing van zijn kiosk in Waddinxveen. Twee weken voor de kerst zou de klus geklaard zijn, de verkoop ging door via een tijdelijke verkoopwagen. “Maar de toonbank stond in Italië en kwam later binnen. Uiteindelijk zijn we de maandag voor kerst geopend, net op tijd.”

Omdat zijn kiosk volledig werd vernieuwd, wilde Bert-Henk ook de vitrinepresentatie aanpassen. Hij begon met een vitrinesessie bij Smedes en selecteerde samen met Erik Verbeek nieuwe bakken en schalen. Een ‘middagje passen en meten’ noemt de visspecialist het. “Voorheen was alles zwart in onze toonbank, nu hebben we naast zwart ook die lijn met gekleurde schalen gebruikt. Dat oog positiever en klanten vinden het gezellig staan.” Onder de bakken geven betonlook platen de vitrine een mooie uistraling.

De vernieuwing van de toonbank betekende ook een aanpassing van het assortiment. “De klant van nu wil gemak. Daarom hebben we iets minder verse vis in de toonbank en meer ruimte voor kant-en-klare gerechten. Een scampi roerbak, visbami en -nasi en sashimi in fancy trays.” Klanten reageren positief op het nieuwe assortiment en - ook niet onbelangrijk - het levert de zaak extra omzet op.
 

Vitrineadvies
  • Workshop bij Smedes
  • Inrichting
  • Styling
  • Decoratie
  • Selectie materialen

Meer informatie over vitrine-inrichting?

1547