KirstenKoelewijn

Kirsten Koelewijn | Ambulant

 

Visspecialist Kirsten Koelewijn: Daar wil je ernaar toe lopen

Ze wilde in haar kinderjaren kok worden, belandde via een afwasbaantje in de viswereld en trok vanaf haar 16e mee naar de markt: Kirsten Koelewijn. Inmiddels is ze sinds 2015 eigenaar van Vishandel Kirsten Koelewijn en staat ze vier dagen per week op standplaatsen in Eck & Wiel en Bloemendaal. Sinds kort heeft ze een nieuwe verkoopwagen en die is helemaal in Kirstens eigen stijl ingericht en aangekleed. “We onderscheiden ons op een handvol punten denk ik. De uitstraling is huiselijk en gezellig, we combineren de leukste gerechten en de verpakkingen zijn inmiddels voor 80% biologisch met suikerriet en bamboe. En ons bedrijf wordt geleid door een jonge meid met meerdere meiden in de kraam.” 

De vitrine in haar bakwagen is ook vernieuwend. Deze is niet van het bekende rvs, maar van zwart rvs. De zijkanten hebben een bamboeprint. Voor de vitrine-inrichting maakte ze een afspraak met Erik van Smedes. “Erik is mijn rechterhand op dat punt, je kunt niet overal verstand van hebben, toch? Ik ben bij Smedes geweest en had alleen de afmetingen meegenomen. Ik ging er blanco in. We zijn tot één mooi geheel gekomen. Omdat de vitrine zwart is, hebben we gespeeld met gekleurde schalen. Al die kleuren, als je die van afstand ziet, dan wíl je ernaar toe lopen.” 

Klanten delen iedere dag complimenten uit aan het team van Kirsten Koelewijn en op haar beurt is ze zeer te spreken over het vitrineadvies van Smedes. “Ze helpen je met kiezen, geven goede informatie en hebben een groot assortiment. Je hebt echt veel keuze. Super, wat mij betreft een aanrader.”
 

Vitrineadvies
  • Workshop bij Smedes
  • Inrichting
  • Styling
  • Decoratie
  • Selectie materialen

Meer informatie over vitrine-inrichting?

1548