Assortiment

  • Vissoep

Maak uw eigen ambachtelijke vissoep

Ambachtelijke soep: moneymaker eerste klas! Eenvoudig en creatief meer marge maken? Heel simpel, bereid uw eigen ambachtelijke vissoep. Dit product biedt namelijk vier pluspunten die juist in deze tijd belangrijk zijn:

Makkelijk: in een handomdraai maakt u uw eigen soep van het huis

Winstmarge: de winstmarge is zeer aantrekkelijk

Klantontzorging: veel consumenten vinden vissoep maken best lastig, u ontzorgt ze met dit kant-en-klare versproduct

Specialist: met uw eigen, versbereide vissoep onderstreept u uw positie als specialist

Zo maakt u uw eigen ambachtelijke vissoep

Download hier de complete 'soep' flyer met tips, adviezen en bereidingswijze.

In het kort:

Stap 1: bereid de soep volgens de aanwijzing op de verpakking.

Stap 2: snijd de vis in kleine blokjes van circa 2 cm, zo gaart de rauwe vis straks sneller in de soep. Gebruik hiervoor stevige vissoorten, voor een stevige vis en bite.

Stap 3: zet de soepbekers klaar, twee in elkaar. Verdeel de rauwe vis in de bekers. Vervolgens de kokende soep direct uit de ketel in de dubbele beker schenken en tot aan de rand vullen (zie stap 1).

Stap 4: van achter naar voor de deksel sluiten tot KLIK!

Stap 5: bekers omdraaien en de tweede beker verwijderen. Bekers met een eenmalige clicksluiting worden heet afgevuld. Door ze te draaien worden ze van binnen gepasteuriseerd (bij dit proces worden schadelijke bacteriën in voedselproducten die aan bederf onderhevig zijn, vernietigd).

Stap 6: Soep terugkoelen: hoe beter u dit doet, des te langer de houdbaarheid en des te beter de smaak. Let op: soep NOOIT warm in de koeling wegzetten. Kijk op de flyer hoe u kunt terugkoelen.

Video

nl
525