Smedes Batter for chefs

Zeebaars met groentegratin in no time klaar

Ovengerechten zijn geliefd bij klanten én heel eenvoudig in hogere aantallen te maken. Neem dit nieuwe recept met zeebaars en groentegratin, dankzij de slimme keuze van de ingrediënten ligt je vitrine in een handomdraai vol.

De ingrediënten (voor 8 bakjes) zijn:

  • 8 stuks Zeebaarsfilet
  • 2000 ml Peka Aardappelgratin met gegrilde groente
  • 500 gram Hak Gesneden bladspinazie
  • 50 ml Smedes Marinade Italiaans-pesto
  • 300 gram Noordhoek Geraspte kaas Edam 40+ 

Omdat de ingrediënten geen bewerking vragen, bereid je dit ovengerecht heel makkelijk. Laat de spinazie goed uitlekken, meng deze met de Peka gratin en verdeel het mengsel over de schaaltjes. Marineer de zeebaars met de Italiaanse-pesto marinade, leg de vis bovenop de gratin en verdeel de geraspte kaas erover. Klaar!

Ggoentegratin.png

920