VISFRITERIE voor België

De visconsumptie is in Nederland hoog, dit komt met name door de haring, maar beslist ook door de warm gebakken vis (kibbeling en lekkerbek). Deze twee warme varianten zijn in België nog redelijk onbekend. Bent u benieuwd naar deze vissnacks en ervan overtuigd dat het ook werkt voor u? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U wilt kibbeling en lekkerbek gaan verkopen zoals ze dit in Nederland ook doen, maar u weet nog niet hoe u dit moet aanpakken? En nog belangrijker wat houd ik hieraan over op jaarbasis?
Samen met BK Market Trailers heeft Smedes Fine Food een volledig uitgewerkt concept voor u klaar liggen.

Van recepturen tot kostprijscalculatie per snack en een begroting voor de aanschaf van de verkoopwagen en de uiteindelijke rendement van deze investering.

Download hier onze brochure.

Kennismaking in Nederland
Een bezoek aan Smedes Fine Food en BK Market trailers is eenvoudig te combineren op één dag. Met de auto rijdt u in circa 25 minuten van Bunschoten naar Barneveld.
Bij Smedes bakt u Hollandse kibbeling en lekkerbekjes en doet u inspiratie op over bereidingen en het runnen van een verkoopwagen.
Vervolgens gaat u in gesprek met BK Market trailer. Zij helpen u uw enthousiasme om te zetten in een concreet plan en geven inzicht in de investering en te nemen vervolgstappen.

U bent enthousiast geworden en wil graag meer weten? Neem dan nu contact op met Kees van ´t Klooster 00316-22133926 en maak direct een afspraak.

919