Smedes ondersteunt visspecialist met vernieuwde Margemaker

Visspecialisten voegen steeds meer kant-en-klare gerechten aan hun assortiment toe. En ondanks de zwakke economische situatie blijken deze gemaksproducten nog steeds in de smaak te vallen bij consumenten. Smedes Fine Food heeft met het oog hierop zijn enkele jaren geleden ontwikkelde Margemaker grondig vernieuwd. “Met de nieuwe versie kunnen visspecialisten in no-time een recept zoeken, de bereidingswijze lezen en een verkoopprijs berekenen”.


www.margemaker.nl
Nu online: de volledig vernieuwde MargeMaker. Een handig hulpmiddel, exclusief voor visspecialisten, om recepten te ontdekken en met de bereidingsadviezen eenvoudig zelf te maken. Met de calculator bepaalt u in een handomdraai uw marge en verkoopprijs.


Wat is er veranderd? De MargeMaker is overzichtelijker en eenvoudiger geworden. Zodra een gebruiker een recept aanklikt, verschijnt er een duidelijk overzicht van de benodigde ingrediënten, bereidingswijze, consumentenbereiding en een calculator. In die calculator hoeft men alleen nog maar de prijs van wat 'verse ingrediënten' in te vullen en de gewenste marge. De prijzen van de Smedes artikelen, zoals sauzen, pasta's en marinades, verschijnen automatisch in de calculator.


Eerste enthousiaste reacties
Leuk is dat ook de recepten van de innovatiewedstrijd 'Refish' te vinden zijn én de recepten alleen nog toegankelijk zijn voor ondernemers. De consument heeft geen toegang meer. Alles werkt naar tevredenheid, zo blijkt. Bestaande gebruikers kregen een ‘sneak preview’. Hierop werd enthousiast gereageerd en werden tips aangereikt waardoor de MargeMaker de finishing touch kreeg.


Win een iPad!
De MargeMaker is een cadeautje voor visspecialisten. Maar Smedes gaat verder. Wie zich voor 1 oktober 2013 inschrijft op www.margemaker.nl maakt kans op een iPad. Ook de MargeMaker is iPad vriendelijk. 

Hieronder het instructiefilmpje van de vernieuwde MargeMaker voor het kiezen van recepten en het bepalen van de verkoopprijs. Ook deelt Visgilde Foppen kort zijn ervaringen met ons. De MargeMaker is te vinden op www.margemaker.nl of via de rubriek 'Recepten'.

919