Smedes is gestart met 20 BBQ proeverijen op locatie!

Smedes Fine Food heeft de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan met diverse proeverijen bij  de  visspecialisten door het hele land. In kader van het thema 'Altijd iets te beleven' gaat Smedes Fine Food in samenwerking met de dealer van Monolith en Epos Specerijen wederom voor beleving zorgen. Epos, Monolith en Smedes ondersteunt de visspecialist dit seizoen door 20 compleet verzorgde BBQ proeverijen op locatie te verzorgen.

Onze enthousiaste specialist bereidt drie heerlijke visgerechten op een uniek keramische Monolith Grill, terwijl hij klanten en winkelend publiek laat proeven. En met een juist gevulde vitrine scoort u zo gegarandeerd extra omzet.

TREND 2014: BBQ TAPAS & KOKEN OP HOUT
Tijdens de proeverijen ligt de focus op dé concurrent van spiesjes: vistapas en cederhouten BBQ plankjes met een zalmfilet voorzien van BarQRub. Ook wordt er gespeeld met vuurkruiden en ontdekt de consument unieke BBQ gereedschappen. Kortom: we zetten BBQ op de kaart bij de visspecialist! Er ligt nog een prima omzetaandeel die naar de vissector getrokken kan worden. Zullen we hier samen hard aan werken de komende jaren?

Recepten bekijken? klik hier of bekijk ons promotiefilmpje aan de rechterkant van dit nieuwsbericht.

Hoe pakt u een proeverij zelf aan op locatie? klik hier

919