Smedes Fine Food lanceert vernieuwde website

Half februari 2014 heeft Smedes Fine Food een totaal vernieuwde website gelanceerd. Een nieuwe site met een moderne, frisse vormgeving, verbeterde navigatie en veel nieuwe mogelijkheden. Een site met ambitie die (vis)specialisten snel naar de informatie leidt waarnaar ze op zoek zijn.

Nieuws, vakkennis, allergietabel, routeplan zomaar wat items in een nieuw jasje gestoken.
Alle informatiekanalen zijn nu via www.smedesfinefood.nl met elkaar verbonden en ook de Margemaker en het assortimentsoverzicht zijn via de site snel én eenvoudig te raadplegen.

Waarom vernieuwen? Sinds een aantal jaren blijkt dat klanten niet alleen via de computer maar ook via smartphone en tablet de website bezoeken. En dat ze via meer kanalen geïnformeerd willen worden, bijvoorbeeld via Social Media. Vanuit deze wensen is de site voor mobiele gebruikers heel toegankelijk geworden en is via de startpagina de koppeling met Facebook, Twitter en YouTube snel gemaakt. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

De website is een project dat nooit klaar is, Smedes blijft vernieuwen, verbeteren en het laatste nieuws plaatsen. U bent van harte uitgenodigd om de site te bekijken, ga er eens voor zitten en kijk wat rond. Bekijk een filmpje, doe wat vakkennis op, lees de laatste nieuwsberichten en laat u inspireren door Smedes Fine Food.

 

 

 

919