Assortiment

  • Refish winnaars 2012

Neem 'n kijkje in de keuken van Refish 2014

De 2e editie van de Refish innovatiewedstrijd is van start gegaan. Visspecialisten uit heel Nederland doen mee met hun bijzondere specialiteiten, innovatieve concepten of juist eenvoudige margemakers. In de categorieën: Ready-to-eat, Ready-to-cook en Ready-to-party strijden visspecialisten om een plek in de finale.

Inspiratie & innovatie!
De finale vindt plaats op 1 april tijdens de Nationale Vispiratiedagen 2014. Vanaf 15:30 uur spelen de finalisten in drie rondes de finale. Tijdens deze finale van de Refish wedstrijd krijgen we opnieuw prachtige gerechten te zien, die we ook mogen proeven en beoordelen.

U bent van harte uitgenodigd om de finale en de Nationale Vispiratiedagen in Leusden aan de Fokkerstraat 2 te bezoeken. Meer informatie over de wedstrijd op www.visspecialisten.nl/refish of bel: 033-4953096. - See more at: http://smedesfinefood.nl/nieuws/refish-2014#sthash.hJtf4jLh.dpuf

Video

Zo maakt u Fritto Misto Vis & Groente én creëert u beleving als visspecialist

Kort beeldverslag van: hoe maakt u Fritto Misto Vis & Groente, hoe creëert u beleving in uw winkel en/of op uw standplaats. En... wat vind de ondernemer (visspecialist Victor de Visscher uit Amersfoort).

nl
919