Inspiratie voor Kerst: Smedes Inspiratie Waaier

Klanten van Smedes Fine Food ontvangen een Kerst Inspiratie Waaier. Een praktische uitgave met acht eenvoudig te bereiden recepten. Creatieve gerechten om uw kerstverkopen een extra impuls te geven. Probeer ze eens en ontdek dat Smedes het u makkelijk maakt!

De recepten sluiten aan bij de consumentenwensen van dit moment. Een van de meest populaire trends is fingerfood dat aansluit bij de voorkeur om niet urenlang aan tafel te zitten, maar doorlopend te genieten van hapjes. Vis is bij uitstek geschikt als fingerfood en met onze receptideeën heeft u het maken ervan zo in de vingers! 

We bieden u deze waaier aan ter inspiratie, maar óók als bedankje voor een jaar plezierig samenwerken. Het jaarthema 2013 is: Samen aan de slag. Dat willen we in december nog eens flink onderstrepen

Gaat u met één of meer gerechten aan de slag? Laat klanten enkele weken voor de kerst proeven en biedt de mogelijkheid om te bestellen! Natuurlijk kunt u voor nog meer recepten terecht op www.margemaker.nl, de inspiratie- en calculatiesite van Smedes.

Heeft u de Inspiratie Waaier niet ontvangen? Vraag er gerust één aan via info@smedesfinefood.nl. U kunt de recepten uit de waaier en vele andere ook bekijken op www.margemaker.nl

919