Heeft u ons kwartet ook in handen?

De visbeurs van 2013 is weer voorbij. We mogen tevreden terugkijken op een lange, maar indrukwekkende dag. De bezoekers van de 11e editie van de visbeurs hebben inspiratie opgedaan bij de vele standhouders. Het was een mooie dag om te proeven, een praatje te maken, bestellingen te plaatsen en u te laten inspireren op uw eigen vakgebied.

De stand van Smedes Fine Food werd ook dit jaar weer volop bezocht, daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Dit jaar hebben we het beursverhaal verwerkt in een kwartet. Dit kwartet bestaat uit maar liefst 4 noviteiten die Smedes Fine Food speciaal voor de visspecialist ontwikkeld heeft.
Visbakmeel Krokant, een nieuwe variant die uw gebakken vis een uniek krokant korstje geeft.
Culipure sauzen (in handige 5 liter zakken). Smedes introduceert vier nieuwe vissauzen in een slim dispensersysteem. Sauzen met een opvallend culinair karakter en qua samenstelling zeer puur.
Nieuwe verpakkingslijn: verpakkingen met een verhaal. Deze lijn heeft meer te bieden dan een frisse uitstraling alleen. Deze lijn geeft de consumenten informatie over vis en de bereiding ervan.
Vier recepten voor meer omzet. De Smedes koks hebben weer erg hun best gedaan en deelden maar liefs 5 verschillende vernieuwingen in het segment 'visbakken' uit. De recepten kunt u uiteraard terugvinden op onze vernieuwde Margemaker www.margemaker.nl. Kijken even naar:
- Fritto Misto
- Zalm-roomkaasstengel
- Visloempia
- Pikante mosselspies
Dit kwartet is enthousiast ontvangen. Wilt u dit kwartet ook in handen en meer informatie? Bel ons dan op 033 - 298 84 54 en wij helpen u graag verder.

Tot slot willen we de Visspecialisten van het jaar 2013 van harte feliciteren met deze titel!

919