De lekkerste visgehakt spiesjes uit de Smedes Vispers

Het barbecueseizoen 2015... u perst er meer uit met Smedes. Zeker als u de Cevapcici en tapaballetjes lanceert. Twee recepten welke u op www.margemaker.nl kunt nalezen. In een handomdraai heeft u deze recepten met de Smedes Vispers bereid van visgehakt.

In onze receptentool www.margemaker.nl treft u twee recepten welke u met de slimme keukentool van Smedes in een handomdraai heeft bereid. Wij van Smedes maakten er vislolly's van! Van de restjes gehakt draait u kleine balletjes voor heerlijke vistapas. De Cevapcici (spreek uit Sjee Vap Si Si) is een typisch Balkangerecht! Als creatieve visspecialist kunt u er natuurlijk nog veel meer mee bereiden... Heeft u een leuk idee bel ons dan direct.. Gaat u aan de slag en bestelt de visspecialist  voor tenminste 100 euor aan ingredienten uit deze gerechten, dan maakt u kans op één van de tien gratis Cevapci Monolith demo's op locatie!

Hoe werkt nu zo'n Vis pers? Bekijk ons bereidingsfilmpje!

Nog een andere Barbecue innovatie voor 2015: De steen van kristalzout
Het steenzout is Himalaya zout, een zachte en mineraalrijke soort. Gebruik de steen als barbecueplank of als ovenplank. Verwarm de steen voor en ler er vis en/of groente op. De plank geeft alles een uniek, natuurlijk smaak. Ideaal om samen met uw barbecuegerechten te verkopen!

919