De eerste inspiratiedag "de kracht van ons ambacht" succesvol verlopen

Smedes Fine Food organiseerde op maandag 3 oktober haar eerste Inspiratiedag voor visspecialisten in de eigen kookstudio: de Smaak Smederij van 10.00 tot 18.00 uur. Thema van de dag is ‘de kracht van ons ambacht’. De sfeer was ontspannen en inspiratievol en er was ruimte voor een echt goed gesprek, iets wat volgens de bezoekers van deze dag nog wel eens ontbreekt op grotere beurzen.

Naast inspireren op gebied van decoratie, kleding, smaak en presentatie, was deze dag ook bedoeld om te netwerken. Na een intensieve verbouwing van ons magazijn, kantoren en kookstudio was het voor ons óók een uitgesproken kans om ons bedrijf te laten zien. De rondleidingen werden dan ook zeer gewaardeerd en ook hier werden ideeen opgedaan. 

Wij hebben ca. 250 bezoekers mogen ontvangen deze dag. Het was nadrukkelijk geen beurs, maar een dag waarop we elkaar op nieuwe ideeen konden brengen met als doel ons ambacht te versterken. Volgens de bezoekers zijn we hier zeker in geslaagd. Ook wij zijn geinspireerd door onze klanten en hebben voldoende ideeen genoteerd voor de 2de editie.
De 2de editie willen we nog een paar tandje gaan bijschakelen en meer de nadruk gaan leggen op bereiden, smaken combineren en dit samen met meer leveranciers en partners van Smedes.


Wij hebben het familiegevoel zeker ervaren deze dag en willen alle bezoeker danken voor hun komst.

919