Assortiment

  • Verpakking2

Verpakkingen voor vis

Smedes weet als geen ander dat een functionele, aantrekkelijke verpakking uw producten meerwaarde geven. Daarom hebben wij een verpakkingslijn samengesteld die 100% is afgestemd op de visspecialist. Naast een breed assortiment hebben we ook series met exclusieve eigen ontwerpen. Klik hier voor ons aanbod verpakkingen.

Nieuw: verpakkingen met een verhaal!

De nieuwste eigen verpakkingslijn van Smedes heeft meer te bieden dan een frisse uitstraling alleen. Zakken, draagtassen, inpakvellen en puntzakken geven de consument informatie over vis en de bereiding ervan.  Zo onderstreept u uw vakmanschap en deskundigheid en ziet iedere klant u als dé specialist! De nieuwe lijn bestaat uit:

  • Gevoerde inpakvellen (32x40cm en 38x50cm)
  • Warmhoudzakken (1/2 pond, 1 pond)
  • Inpak­zakken (1/2 pond, 1 pond, 2 pond)
  • HDPE ompakzakken 13x2+4x27 en 15x2+5x37
  • Hemddraagtassen
  • Puntzakken
  • Papieren draagtassen

Wat maakt levering van verpakking door Smedes aantrekkelijk? Naast een scherpe prijsstelling, kunt u bij ons ook in kleine hoeveelheden bestellen. Ons assortiment bestaat ondermeer uit; neutrale verpakkingen, aluminiumbakken, sauscups, soepemmers, pp bakken, A-bakken, visbakjes, gevoerde en ongevoerde schaaltjes, ersatz vellen, courant vellen, hemdraagtassen, afvalzakken, vorken, drinkbekers en servetten.

Verpakking met eigen logo en naam

Kunt u bij ons ook terrecht voor het bedrukken van uw eigen bedrijfsnaam en logo? Jazeker, in overleg kunnen wij uw verpakking voorzien van naam en/of logo. Als partner van de vereniging van Visgilde leveren wij ook producten in de Visgilde-stijl. Direct nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen op dit vlak? Mail ons  uw wensen zoals type verpakkingen, aantal kleuren en het inktaandeel van uw logo, als ook het gewenste volume naar info@smedesfinefood.nl of bel ons gewoon 033-2988454.

Video

Wat u ook zoekt u vindt 't bij Smedes!

2.300 producten uit voorraad leverbaar, producent van visbakmeel, 48-uurs sneldienst service, creatieve workshops en vis bakken in de Smaak Smederij, proeverijen op locatie, margemaker vol recepten en calculaties, receptontwikkeling op locatie, easy -instructiefilms, vitrine-inrichting op locatie, gepersonaliseerde schoonmaakplannen, online catalogus op de website, maandelijkse inspiratiefolder,

nl
695