Assortiment

  • marineren

Heerlijk marineren met Smedes Marinades

Smedes Marinades zijn dé smaakmakers voor uw gerechten. Goed marineren is een koud kunstje als je:

  • De visfilet in een bak legt
  • Voor gebruik de marinade can goed schudden
  • De marinade toevoegt in een verhouding 80 - 100 gram Smedes marinade per 1 kg vis
  • De marinade vervolgens een half uur laat intrekken
  • Let goed op de verhouding zoals hierboven omschreven, zodat vis en smaak in balans blijft

Tip: Kleine porties? Gebruik een kwast, dit voorkomt overbodig gebruik.

Smedes Marinades zijn dé smaakmaker voor vis? Maar met onze marinades kun je meer voedingsmiddelen op smaak brengen.

  • Marinade is ook bruikbaar als smaakmaker in een witte basissaus.
  • Meng marinades door pasta’s, rijst en aardappelgarnituren om deze op smaak te brengen. 
  • Gebruik per 1 kilo product 40 gram marinade.
  • Een heel dun bestreken laagje marinade op een broodje met vis geeft net dat beetje extra smaak.
  • Ook een (wok)groentenschotel krijgt meer smaakkracht door er een scheutje marinade aan toe te voegen.

Wat doet u met marinades? Laat het ons weten via info@smedesfinefood.nl.

Veel succes!

Video

17 SCHOLROLLADE

nl
529