Ontdek de kracht van verpakkingen

Waarschijnlijk heeft u het al gemerkt: consumenten gaan meer voor gemak, zeker in de vakantie van 2020. Een salade hier, een lunchgerecht daar, veel visspecialisten scoren met ready to eat of ready to cook producten. Deze gerechten en specialiteiten moeten dan wel mooi en praktisch verpakt worden en daar heeft Smedes dus een lange reeks oplossingen voor. We noemen er een paar, puur om u op ideeën te brengen:

  • Onze saladebekers zijn ideaal om kleurrijke en gezonde salades met vis in te presenteren. Die salades maakt u zelf in een handomdraai, zeker met de recepten op de Smedes Margemaker bij de hand. 
  • Valt het u ook op dat slagers en kaas­winkels vaak houten borrelplanken aanbieden? Die zijn voor vis niet geschikt, maar met de cateringschalen en bakken uit de Babushka serie kunt u salades en borrelhapjes prachtig presenteren. Leg er maar eens een in uw vitrine!
  • En al jaren een topper in heel veel vitrines: de houten bakjes en ringen voor kant-en-klaar maaltijden. Ook daarvoor vindt u op de Smedes Margemaker volop inspiratie.

Het zomerseizoen is een mooi moment om te experimenteren met andere bakjes. Bestel eens een andere vorm en ga aan de slag. Wie weet pakt u net even wat extra omzet mee dankzij nieuwe, mooi gepresenteerde gerechten!

920