De kansen van glutenvrij

Het aantal consumenten dat bewust kiest voor producten zonder gluten groeit. Naast mensen die om medische redenen glutenvrij eten (tegen de 200.000 Nederlanders), willen veel mensen wat vaker Glutenvrij eten. Daarom heeft Smedes haar Visbakmeel Glutenvrij nu ook in een grotere 5kg verpakking beschikbaar.

Voor u als visspecialist biedt deze trend kansen. Natuurlijk is het oppassen geblazen met kruisbesmetting, maar met de nodige alertheid is het prima te doen. Ovenbouwers als Kiremko, Smitto en Florigo kunnen met een eenvoudige wandafscheiding een speciale glutenvrije pan creëren.

Heeft u dit voor elkaar, verpak dan glutenvrije gebakken vis en kibbeling direct in de snackverpakking en prik er met een cocktailprikker gaatjes in. Zo herkent u de glutenvrije vis. U kunt er met een gerust hart onze sauzen bij presenteren: alle Smedes sauzen zijn glutenvrij.

Neemt uw klant het mee naar huis, samen met andere vis? Zet dan een groot kruis op de verpakking met glutenvrij.
 

920