Assortiment

  • smedespand2

Smedes partners: werken aan vakmanschap

Samenwerkende Visgrossiers
Naast ons eigen distributieschema met landelijke spreiding en 48-uurs service werkt Smedes samen met een aantal visgroothandels. Alles op één adres bij uw regionale visgrossier. Of houdt u liever contact met Smedes Fine Food en wilt u wel gebruik maken van het logistieke netwerk van de visgrossier. Dat kan! Met een aantal visgrossiers hebben wij een crossdock samenwerking. U houdt voor het rand- en aanvullende assortiment rechtstreeks contact met Smedes, maar maakt gebruik van het fijnmazige logistieke netwerk van uw visgrossier waar u ook al de vis betrekt. Zo heeft u specialistisch advies op gebied van vis als ook op gebied van het Smedes assortiment.  Hieronder leest u wie deze samenwerkende visgrossiers zijn.

Nederland
In regio Noord werken wij samen met Stoelwinder Fish en Zeevisgroothandel Zeebulon. Regio Oost zijn dit Lijster Haring, Regio Midden met Fishpartners Bunschoten, Koelewijn's Haringinleggerij en Zeevisgroothandel Rutger Kooij. Regio Zuid met Adri & Zn. Regio West met Visgroothandel D. Plugge, Dick Kok en Zoon, Freek Schilder en Tol & Schilder (Foodcenter Amsterdam).

België
In België werken wij samen met visgrossier Verbiest NV uit Antwerpen. Verbiest NV kan u een hoge leverfrequentie bieden met onze producten. Neem telefonisch contact op met visgrossier Verbiest NV via telefoonnummer 003232591000 of stuur nu direct een e-mail naar afdeling sales. Als u vragen of opmerkingen heeft over deze samenwerking, stuurt u dan een e-mail naar kees@smedesfinefood.nl.

Samenwerkingen met landelijke formules en branchverenigingen
Smedes Fine Food werkt samen met diverse landelijke en regionale brancheverenigingen in de vissector zoals de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV), maar ook Spakenburgse Vis Vereniging (SVV) en Vishandelvereniging St. Anonius uit Volendam. Daarnaast werkt Smedes Fine Food samen met diverse landelijke en regionale formules, om samen slimmer te werken aan de gemiddelde klantbesteding en verhogen van het aantal kassaaanslagen. Zoals ondermeer  Visgilde, Visselect en andere samenwerkende netwerkgroepen in Nederland.
 

Trots supporter van VNV, SVV!
Wij zijn trots op ons supporterschap! Met ons supporterschap ondersteunen we een groot deel van de visspecialisten. Visspecialisten verenigd in een branchevereniging. Stuk voor stuk ondernemers die voorop lopen in de branche. Samen met onze producten en diensten brengen we ze naar een hoger plan. Hierdoor zetten we samen een sterke en gezonde visbranche neer!

Video

Wat u ook zoekt u vindt 't bij Smedes!

2.300 producten uit voorraad leverbaar, producent van visbakmeel, 48-uurs sneldienst service, creatieve workshops en vis bakken in de Smaak Smederij, proeverijen op locatie, margemaker vol recepten en calculaties, receptontwikkeling op locatie, easy -instructiefilms, vitrine-inrichting op locatie, gepersonaliseerde schoonmaakplannen, online catalogus op de website, maandelijkse inspiratiefolder,

nl
519