Assortiment

  • Smedesdemo-1

Onze kijk op het vak

Smedes Fine Food is een groothandel in producten voor speciaalzaken en ambulante specialisten  binnen de vissector. Bovendien zijn wij producent en leverancier van producten zoals visbakmeel. Met onze mengtoren produceren wij onder meer kant-en-klare bakmelen, óók voor industriële opdrachtgevers. Smedes heeft een eigen assortiment Smedes bakolie, sauzen, marinades, kruiden en kruidenmixen. Tevens ontwikkelen wij eigen producten en lijnen op het gebied van visverpakkingen en schoonmaakmiddelen. In feite biedt Smedes de visspecialist alles, behalve zijn kernassortiment (verse) vis. 

Smedes is een familiebedrijf met een historie van meer dan 40 jaar. Ons familiebedrijf staat bekend als een zeer betrouwbare partner, die een hoge klantgerichtheid combineert met veel vakkennis. Deze kennis houden we niet voor onszelf, maar delen deze met klanten, zodat we samen de sector sterker maken.

De speciaalzaken en markten/standplekken bedienen wij rechtstreeks via ons landelijke distributienetwerk en indirect via visgrossiers. Onze accountmanagers helpen u de gemiddelde klantbesteding en aantal kassa-aanslagen te verhogen. Hoe? Door kennis door te geven op gebied van bereiden, presenteren en communiceren. Die kennis maken we ook heel praktisch door demo's, workshops en trainingen aan te bieden aan onze klanten. Oók op locatie.

Kortom: Smedes staat voor eersteklas producten, hoogwaardige service, veel vakkennis én inspirerende kennis die we delen met u.

Video

Wat u ook zoekt u vindt 't bij Smedes!

2.300 producten uit voorraad leverbaar, producent van visbakmeel, 48-uurs sneldienst service, creatieve workshops en vis bakken in de Smaak Smederij, proeverijen op locatie, margemaker vol recepten en calculaties, receptontwikkeling op locatie, easy -instructiefilms, vitrine-inrichting op locatie, gepersonaliseerde schoonmaakplannen, online catalogus op de website, maandelijkse inspiratiefolder,

nl
696