Assortiment

  • SmedesPand

Smedes Fine Food

Smedes Fine Food in Spakenburg is producent en groothandel voor de vissector. Het bedrijf produceert al ruim 45 jaar verschillende soorten visbakmeel, ook de glutenvrije variant. Smedes levert onder eigen merk ook visbakolie, sauzen, marinade en kruiden. De dienstverlening gaat echter verder dan ingrediënten voor visbereiding alleen.

Ook op het gebied van verpakken, presenteren en promoten heeft Smedes een onderscheidend programma. Er zijn verpakkingslijnen en diverse lijnen voor vitrine-inrichting. Voor aankleding in en om het verkooppunt zijn er tal van promotiematerialen zoals gevelvlaggen, beachflags en posters. Alle producten - ook een zeer compleet assortiment A-merken - worden via onze flexibele logistiek geleverd. Zo krijgt u als visspecialist de juiste producten exact op tijd in huis.

Heeft u veel haast? dan bezorgen we bestellingen via onze 48-uurs Sneldienst. Zo heeft u precies de juiste voorraad in huis om omzetkansen te verzilveren.

 

Kennis delen:

2.300 producten uit voorraad leverbaar 

Producent van visbakmeel

48-uurs sneldienst service

Creatieve workshops en vis bakken in de Smaak Smederij

Proeverijen op locatie

Margemaker vol recepten

Receptontwikkeling op locatie

Vitrine-inrichting op locatie

gepersonaliseerde schoonmaakplannen

YouTube-kanaal met (Easy)-instructiefilms

Online catalogus op de website

12x per jaar inspiratiefolder 'Smaak'

Video

Wat u ook zoekt u vindt 't bij Smedes!

2.300 producten uit voorraad leverbaar, producent van visbakmeel, 48-uurs sneldienst service, creatieve workshops en vis bakken in de Smaak Smederij, proeverijen op locatie, margemaker vol recepten en calculaties, receptontwikkeling op locatie, easy -instructiefilms, vitrine-inrichting op locatie, gepersonaliseerde schoonmaakplannen, online catalogus op de website, maandelijkse inspiratiefolder,

nl
520