Assortiment

  • Allergenen foto

De Smedes Allergietabel is vernieuwd!

Als sinds 2013 werkt Smedes met een allergietabel. De allergietabel geeft in één oogopslag inzicht in de allergenen die verwerkt zijn in de artikelen van Smedes Fine Food (huismerk). De allergenentabel is opnieuw kritisch bekeken, verbeterd en completer gemaakt.

Klik hier voor de vernieuwde allergietabel

De visspecialist moet allergeneninformatie beschikbaar stellen als men daarom vraagt. Voor niet-voorverpakte producten geldt dat het duidelijk moet zijn welke allergenen ze bevatten. Hiervoor moet u als visspecialist een database aanmaken, dat kan zowel schriftelijk als digitaal. De informatie mag ook mondeling worden gegeven.

Wij maken het een stukje makkelijker door middel van de allergietabel en onze online productcatalogus waar u ook terecht kunt voor de productspecificaties van ons assortiment A-merken.

Lees voor meer informatie de nieuwsberichten: 'Onderscheid u met allergeneninformatie' & 'Uitleg nieuwe etiketteringwetgeving'.
 

Video

DEMOKOK WILLEM IN ACTIE

Smedes ondersteunt u ook bij proeverijen en demonstraties op locatie. ‘Onze’ demokok Willem of één van zijn collega’s speelt daarin een hoofdrol. Een bijrol is weggelegd voor het demomeubel waarmee u zelf meer beleving kunt creëren in uw zaak of op uw standplaats.

nl
919