Assortiment

"Handel, vriendschap & vertrouwen"

Ieder maakt zijn eigen pad, maar welk spoor laat je achter? Een wijsheid die Otto recent deelde. Nu moeten wij onverwachts afscheid van hem nemen en kijken wij terug op zijn spoor: Een inspirerende man met een buitengewoon warm hart. Altijd optimistisch en met passie, genoot hij elke dag weer van zijn werk en alles eromheen. Hij was niet alleen werkgever, maar vooral een mentor, een maatje en een man die altijd voor ons klaarstond. Een persoonlijkheid welke voor vele een voorbeeld is en altijd zal blijven.  

 
We zullen jouw lach en je passie enorm missen!


Op donderdagmiddag 22 mei is Otto van Twillert (67), oprichter en directeur van Smedes Fine Food, onverwacht overleden. U begrijpt dat dit voor alle medewerkers van ons familiebedrijf een grote schok is, in het bijzonder zijn naaste familie en vrienden. 

Van diverse relaties ontvangen wij vragen met betrekking tot condoleren. Op dinsdag 27 mei zal er om 19.30 uur een samenkomst worden gehouden om Otto te gedenken. Deze vindt plaats in de Westerkerk, Van der Duyn van Maasdamlaan 6 in Bunschoten-Spakenburg. Na de samenkomst is er gelegenheid om te condoleren. De uitvaart zal op woensdag 28 mei in familiekring plaatsvinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

nl
1086