Bent u al braadzakkenvuller?

Vis bereiden kan in de consumentenkeuken op heel wat manieren: in de pan of oven, op de barbecue en in de frituur. Nieuw bij Smedes is bereiding in de braadzak en deze heeft diverse voordelen. Zo blijft vis die gaart in zijn eigen vocht veel sappiger, terwijl de natuurlijke smaak behouden blijft. Omdat er geen boter of vet wordt gebruikt zijn de gerechten ook lichter. Ook is het mogelijk om vis en groenten samen te bereiden.

Nieuw in ons assortiment!
Smedes heeft Roastibags braadzakken in haar assortiment opgenomen. Deze zijn geschikt voor oven en magnetron en verkrijgbaar in de afmeting 35 x 43 cm. Er zitten 150 zakken met afsluitclips in een doosje.
Belangrijk: niet gebruiken met grill.

Met onderstaande recepten kunt u de braadzakken vullen!
www.margemaker.nl/recepten/kabeljauw/kabeljauw-met-spek-in-braadzak/
www.margemaker.nl/recepten/schol/schol-zalmrolletjes-in-braadzak/

919